שף קונדיטור – שף פרטי לקינוחים
חוויית הקינוחים הולכת ומתפתחת בענף האירועים ומשדרגת את החוויה, טעמים וצורות ההגשה.
שף קונדיטור מוכשר שישקיע בחוויה של האורחים, יכול להיות גולת הכותרת של אירוע מוצלח.
כולנו אוהבים מתוק ובמיוחד באירוע, כל המרבה מתוקים – הרי זה משובח.
שף קונדיטור הוא שף המתמחה בהכנת מתוקים תוך בחירה בחומרי הגלם המשובחים והאיכותיים ביותר. תפקידו הוא לדאוג לכך שחוויית הטעם תישאר אצלכם בפה לזמן רב אחרי שהאירוע הסתיים.
אירוע מוצלח לא יכול להתקיים בלי קינוחים מפנקים, ושף קונדיטור שיעשה חגיגה מהמתוק יכול גם לשלב מעט שואו לחוויה.
טרנדים לוהטים לקינוחים באירועים
- מתוק במרכז הרחבה – רוצים שואו במרכז הרחבה עם מתן דגש גדול על רגע הגשת המתוקים? בדיוק ברגע הנכון יוקם שולחן, כשהשף קונדיטור יתמקם לצידו ויתחיל לקשט, לפזר אבקות, לזלף ולהניח מגוון קינוחים בלייב מול עיני האורחים. מתאים בעיקר לאירועים קטנים, בר ובת מצווה שבהם הקהל יכול לצפות במשהו מעניין רגע לפני שהוא חוזר להתמקד בקצב המוזיקה.
- קיר דונאטס – אלפי מיני-דונאטים בשלל טעמים, מילויים וציפויים שונים יקשטו את אחד הקירות במתחם האירוע. התוצאה המתקבלת היא קיר מעניין ויוצא דופן, תוסס ושמח במיוחד, שמקושט בצורה מושכת ומהפנטת. תנו לאורחים לצלם לפני שהם לוקחים את הביס הראשון.
- בר וינאי – עד לפני 30-40 שנים בכל חתונה הטרנד השולט של עולם המתוקים היה להגיש בר מתוקים ענק ומפואר עם המון קינוחים עליו. הטרנד פינה מקום עם הזמן להגשת קינוחים קטנים ובוטיקיים למרכז השולחן והיום הוא חוזר ובגדול. השף קונדיטור מעורר מחדש את חוויית המתוקים ומחזיר את הבר הוינאי למרכז העניינים, מרעיף בעשרות מיני קינוחים משובחים וטעמים על מקל, בקומות, קינוחי ביס והכל מוגש בכלים אכילים. הכי מתאים לחתונות גדולות!
- מפל פונדו שוקולד – לא, לא זה הקטן והתעשייתי עם הטעם התפל אלא מפל ענק ומרשים (בגובה הראש) שכל שף קונדיטור מכין בעצמו לפי מתכון עשיר ואיכותי לטעם המיוחד. במפל הזה תוכלו לטבול שלל פירות ועוגיות שמונחים לצידו וליהנות מטעם ממכר במיוחד, שישדרג את חוויית הטעם ה"רגילה" שעד היום זכינו לקבל מהפונדו.
- עמדת גלידה – טרנד עולה שכדאי לנצל לפני שיישחק! השף קונדיטור מכין גלידה אמריקאית שתוגש לאורחים הישר ממכונת הגלידה ועליה יפזר שוקולד חם, קוקוס קלוי, סוכריות צבעוניות, בוטנים, פירות יער, שבבי שוקולד, שברי עוגיות ועוד – לפי הטעם האישי של כל אחד.