מי אני?
אני בוגר תדמור מחזור 1978.
עד שנת 81 עבדתי במלון סיני כטבח.
בשנת 81 עשיתי סוג3 ועבדתי כסגן שף במלון מטרופוליטן עד 1985 , ואז עברתי למלון רמת אביב כשף ראשי.
1990 עשיתי סוג 5 בהילטון פריז.
פתחתי את מסעדת עלי כותרת בתל אביב למשך שנתיים.
אחרי זה עבדתי כשף דה פרטי בהילטון אילת.
אחרי זה עשיתי התמחות במטבח קר במונקו.
לאחר מיכן עבדתי בקרלטון כסו שף1.
מאז אני מציע את שירותי כשף לאירועים, לימי הולדת, אירועים משפחתיים בבית הלקוח או בשטח, על חוף הים או בחצר.
התמחות מיוחדת בארוחות רומנטיות זוגיות.
דברו איתי ונתכנן יחד את הארוחה שלכם.