מי אני?
נעים מאוד אני גיא רוזן, שף פרטי
אני השף והבעלים של חברת ׳טעם השף׳ מטבח מקצועי ובר נסיון בעולם הבישול, המסעדנות.
במשך שנים רכשתי נסיון וידע מכל רחבי העולם, בסגנונות בישול שונים. עברתי השתלמויות מקצועיות במיטב המוסדות הקולינאריים בניו יורק, אירופה, סין ותאילנד,
ועבד במסעדות מהשורה הראשונה בארץ ובחו״ל, בינהן: פסטיס פריים, סבסטיאן, מסעדת הצדף, אודיאון ועוד.
אני פועל מתוך אהבה לאוכל ולבישול, ורואה בעשייה שלי אומנות לכל דבר.
בניצוחי פועלת חברת ׳טעם השף׳ מזה שנים, במתכון המכיל אהבה, השקעה, הקפדה ואיכות.
החברה מציעה שירותי הסעדת גורמה, שירותי קייטרינג, סדנאות בישול ומופעי שף פרטיים.ומציעה מיטב טעמים וריחות שייחקקו לכם בזיכרון.
בין נבחרת השפים שלנו, נמנה השף חיים דהן מרצה בכיר ומעביר סדנאות בישול כבר מעל 20 שנה.
השף חיים צבר ניסיון במספר מסעדות בולטות בארץ, ועבד לצד כמה מהשפים המובילים בארץ.
אנו מקפידים על שירות מקצועי, אדיב ואישי.
אנו משתמשים בחומרי הגלם האיכותיים ביותר, טריים תמיד, מידי ספקים אמינים הן מהארץ והן מחו״ל.
חברת ׳טעם השף׳ פועלת מזה מספר שנים וממוקמת במרכז הארץ, אך מגיעה לכל מקום.
אנו מקפידים על מקצועיות, שירותיות, הכוונה והוגנות בכל שלבי התהליך; החל מפגישת ייעוץ והתאמת המנות, וכלה באירוע עצמו ובסיומו.
איננו משכפלים מנות, אלא מתאימים את התפריט בכל פעם מחדש עבור הלקוח, ובכך משמרים ייחודיות ואותנטיות בכל אירוע בנפרד.